La Jungla
El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

La festa espanyolíssima de Joan Carles a Abu Dhabi: aniversari amb molt d'alcohol i flamenc

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu | Europa Press

Després de mesos de preparació, Joan Carles ha tingut per fi aquest cap de setmana l'autohomenatge que tant anhelava. Coincidint amb el seu 86 aniversari, l'emèrit s'ha rodejat de cent amics a Abu Dhabi per intentar demostrar que la seva imatge està rehabilitada.

Què en sabem? Tal com ha avançat La Razón, la festa d'aniversari del rei Joan Carles va comptar amb prop d'un centenar de convidats que van gaudir d'una vetlla de l'estil de Marbella i molta música flamenca. A més, no va faltar l'alcohol, amb grans quantitats de vi espanyol, i també un munt de pernil ibèric.

En detall: La festa es va fer a la mansió de l'exmonarca a Abu Dhabi. La casa, situada a l'exclusiva illa de Nurai, fa més de mil metres quadrats i té un valor d'onze milions d'euros.

Convidats: Entre la llarga llista de convidats no han faltat les seves filles, les infantes Elena i Cristina, i quatre dels seus nets. Hi havia Froilán i Victoria Federica, per part dels Marichalar, i Irene i Pablo per part dels Urdangarin. A més també hi han anat el periodista Carlos Herrera i la seva examant mallorquina Marta Gayà, actualment un dels grans suports de Joan Carles en el seu exili autoimposat.

A més, també hi havia artistes com Los del Río, que han amenitzat la festa cantant La Macarena des de l'escenari.

Per acabar: Entre les absències destacades, els reis Felip i Letícia i les seves filles. Els monarques i la princesa d'Astúries eren a la Pasqua militar, mentre que la infanta Sofia ja és a l'internat de Gal·les on estudia. Tampoc no hi han estat l'excap del CNI Féliz Sanz Roldán ni l'escriptor Mario Vargas Llosa, dos dels amics de Joan Carles que en principi havien de viatjar als Emirats.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos