La Jungla
Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Joan Carles s'emociona amb l'exmarit de Corinna: situació inversemblant a Abu Dhabi

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La festa d'aniversari de Joan Carles continua donant titulars, gairebé una setmana després que se celebrés amb tota mena de luxe a Abu Dhabi. En les últimes hores s'ha sabut que l'emèrit es va emocionar amb el discurs que va fer un dels convidats, ni més ni menys que Philip Adkins, l'exmarit de Corinna Larsen.

Què en sabem? Amics des de fa més de 15 anys, l'emèrit va convidar al seu autohomenatge als Emirats l'empresari britànic Philip Adkins, que va fer un dels parlaments. L'ex de Corinna, amant de Joan Carles, va seure a la taula presidencial i després va dedicar unes paraules a l'exmonarca sobre la seva importància per Espanya.

Què va dir? Adkins va recordar la xerrada entre Henry Kissinger, secretari d'Estat dels EUA en la dècada dels 70, i el rei Joan Carles. Aquell dia tots dos van parlar de la Guerra Freda, i Kissinger va assegurar que l'administració nord-americana tenia veritable por pel futur d'Europa: "Però aquest home va salvar Espanya i Europa", hauria dit Kissinger, i així ho va recordar Adkins. Unes paraules que van emocionar l'emèrit i tots els assistents.

A més, la festa d'aniversari del rei Joan Carles va comptar amb prop d'un centenar de convidats que van gaudir d'una vetlla de l'estil de Marbella i molta música flamenca. Tampoc no va faltar l'alcohol, amb grans quantitats de vi espanyol, i també un munt de pernil ibèric.

Convidats: Entre la llarga llista de convidats no han faltat les seves filles, les infantes Elena i Cristina, i quatre dels seus nets. Hi havia Froilán i Victoria Federica, per part dels Marichalar, i Irene i Pablo per part dels Urdangarin. A més també hi han anat el periodista Carlos Herrera, l'empresària Alicia Koplowitz i la seva examant mallorquina Marta Gayà, actualment un dels grans suports de Joan Carles en el seu exili autoimposat. També hi havia artistes com Los del Río, que van amenitzar la festa cantant La Macarena des de l'escenari.

Per acabar: Entre les absències destacades, els reis Felip i Letícia i les seves filles. Els monarques i la princesa d'Astúries eren a la Pasqua militar, mentre que la infanta Sofia ja és a l'internat de Gal·les on estudia. Tampoc no hi van ser l'excap del CNI Félix Sanz Roldán ni l'escriptor Mario Vargas Llosa, dos dels amics de Joan Carles que en principi havien de viatjar als Emirats.

Categoria: La Jungla