La Jungla
Toñi Moreno, en una de les fotos on surt embarassada
Foto: Toñi Moreno, en una de les fotos on surt embarassada | Instagram
Famosos

Toñi Moreno impacta amb les fotos inèdites del seu embaràs

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Toñi Moreno, en una de les fotos on surt embarassada
Foto: Toñi Moreno, en una de les fotos on surt embarassada | Instagram

Toñi Moreno està d'enhorabona, i aquest cap de setmana ha celebrat el quart aniversari de la seva filla Lola. La primera filla de la presentadora va néixer el 21 de gener de 2020, i la mare ho ha celebrat amb fotos inèdites de la petita i el seu embaràs.

Què en sabem? En les últimes hores, la presentadora andalusa nascuda al Prat de Llobregat ha publicat un muntatge de fotos i vídeos de l'embaràs i els quatre primers anys de la seva filla. Aquestes són les imatges privades que ara veuen la llum, amb la Toñi Moreno mostrant la panxa i després de la petita Lola.

Què diu? També a través d'Instagram, Toñi Moreno diu que dona gràcies a la vida perquè la seva filla és "el millor" que li "ha passat i passarà mai", i que va arribar fa quatre anys "per canviar" el seu món.

A més, cal recordar que per ser mare als 46 anys Toñi Moreno es va sotmetre a diversos tractaments de fertilitat després de diversos avortaments, i que finalment va recórrer a una ovodonació, que és un mètode de reproducció assistida amb òvuls d'una donant.

Un altre apunt: La felicitat de Toñi Moreno és comparable també a la de la seva exparella María Casado, que també ha estat mare recentment. En el seu cas, va tenir una filla el passat mes d'agost amb Martina diRosso, poques setmanes abans de trencar.

Categoria: La Jungla