La Jungla
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Cristina i Urdangarin signen el divorci en secret (i ell se'n va a viure amb la nòvia)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu | EFE

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ja no estan casats. Després de mesos d'especulacions sobre el seu divorci, aquest dimecres ha transcendit que el matrimoni reial ja ha signat els papers quan han passat dos anys des que van anunciar la separació.

Què en sabem? Segons ha avançat la revista ¡Hola!, Cristina i Iñaki van firmar els papers del divorci en els últims dies de 2023, sense que se'n conegui la data exacta. A més, els exducs de Palma haurien signat en paral·lel un acord de manutenció pels quatre fills que tenen en comú, tots ells majors d'edat.

En detall: Pel que fa a les seves propietats, la germana de Felip VI es queda amb el pis que tots dos compartien a Bidart, al País Basc francès, tot i que Urdangarin hi podria continuar anant quan hagi de trobar-se amb els seus fills.

D'altra banda, ¡Hola! assegura també que finalment no hi haurà cap pensió per Iñaki Urdangarin i que les diferències econòmiques entre tots dos queden resoltes amb l'acord de manutenció dels fills.

Un altre apunt: Resolt el tema del divorci, Iñaki Urdangarin ja se n'ha anat a viure amb Ainhoa Armentia. La parella comparteix un pis a Vitòria, a la mateixa urbanització on viu la mare d'ell, Claire Liebaert, i amb qui va estar convivint quan va obtenir el tercer grau. En els últims dies, l'excunyat del rei i la seva nòvia ja han estat vistos fent la compra junts al supermercat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos