La Jungla
Gag de 'Polònia' sobre les infidelitats de Letícia
Foto: Gag de 'Polònia' sobre les infidelitats de Letícia | TV3
Televisió

'Polònia' s'acarnissa amb les banyes de Letícia a Felip: el millor gag de l'any

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gag de 'Polònia' sobre les infidelitats de Letícia
Foto: Gag de 'Polònia' sobre les infidelitats de Letícia | TV3

Tard o d'hora havia de passar. El rumor sobre les suposades infidelitats de la reina Letícia a Felip VI ha fet el salt a Polònia de TV3, amb un gag hilarant que s'ha viralitzat en les últimes hores a internet.

Què en sabem? Aquest dijous, Polònia emetia el gag titulat Mal Romance, que parodia el famós Bad Romance de Lady Gaya. Amb Pilar Eyre i Jaime Peñafiel, TV3 repassa les polèmiques de l'excunyat Jaime del Burgo i els rumors sobre l'homosexualitat de Felip. El resultat, el sketch més punyent amb la monarquia del que portem d'any.

En detall: Fins i tot Pilar Eyre ha reaccionat entre riures a la seva imitació de Polònia, al·lucinant perquè surt al programa satíric de TV3. Diuen que si no hi surts no ets ningú, i ella ha aconseguit que la imitin.

D'on venim? A principis de desembre, l'excunyat de Letícia, Jaime del Burgo, va obrir la capsa dels trons amb missatges íntims suposadament enviats per la reina, i la ja coneguda foto de la pashmina. Un intercanvi de textos amb el qual ell assegurava que havia mantingut una relació extramatrimonial amb la monarca. Poques setmanes més tard, la periodista Rebeca Quintáns agitava encara més la polèmica i afirmava que Felip VI és homosexual malgrat que està casat amb una dona.

Categoria: La Jungla