La Jungla
Gisela mostra una ecografia
Foto: Gisela mostra una ecografia | Instagram
Famosos

Gisela, a la recta final del seu embaràs de risc: "Està sent dur però és un miracle"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gisela mostra una ecografia
Foto: Gisela mostra una ecografia | Instagram

Gisela encara la recta final de l'embaràs, després d'anys intentant tenir un fill i amb totes les dificultats –també de salut– que ha trobat pel camí.

Què en sabem? En les últimes hores, la cantant del Bruc ha compartit noves imatges de la seva panxa d'embarassada a través de les històries d'Instagram, per explicar també com es troba després d'uns mesos que no han estat gens fàcils.

Què diu?

  • "Encara em miro la panxa i no m'ho crec, és un miracle"
  • "Està sent un cami molt dur, però és un miracle preciós"

D'on venim? El passat mes de novembre, Gisela anunciava que estava embarassada del seu primer fill amb José Ángel Ortega. La parella ho va intentar primer de forma natural, però la cantant va patir dos avortaments. Després van provar la fecundació in vitro, però als 44 anys de l'artista també ha estat complicat.

A més, quan finalment va aconseguir quedar-se embarassada, el sac gestacional va patir un despreniment en el primer mes i mig d'embaràs. Per aquest motiu ha va passar dos mesos al llit.

Un altre apunt: Duran el mes de novembre, Gisela va tornar a ser hospitalitzada, aquesta vegada per molèsties en el cinquè mes d'embaràs per un còlic nefrític. El problema era que, com que està embarassada, no es podia medicar de la mateixa forma que qualsevol altre pacient i el quadre clínic es complicava.

Categoria: La Jungla