La Jungla
Màxima d'Holanda, en una imatge d'arxiu parlant amb la reina Letícia
Foto: Màxima d'Holanda, en una imatge d'arxiu parlant amb la reina Letícia | EFE
Monarquies

Màxima d'Holanda, enxampada a Catalunya: visita secreta amb amigues a una destinació top

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Màxima d'Holanda, en una imatge d'arxiu parlant amb la reina Letícia
Foto: Màxima d'Holanda, en una imatge d'arxiu parlant amb la reina Letícia | EFE

Màxima d'Holanda ha estat vista aquests dies a Catalunya, gaudint d'un viatge amb amigues al Pirineu. La dona del rei Guillem ha esquiat i ha gaudit de la gastronomia i el comerç local, un viatge que aquest dimecres és portada a la revista ¡Hola!.

Què en sabem? Com a grans amants de l'esquí, la família reial dels Països Baixos viatja cada any per aquestes dates a l'estació austríaca de Lech per practicar junts aquest esport. Però enguany Màxima d'Holanda s'ha avançat al marit i les filles, i ha viatjat fins a la Val d'Aran per passar-hi uns dies amb amigues.

En detall: Durant la seva estada, la reina Màxima ha aprofitat per esquiar a Baqueira Beret, l'estació que escull cada any la família reial espanyola per fer uns dies de vacances, tal com es pot veure a les fotos fetes pels paparazzis de la revista ¡Hola!. 

A més, també ha estat vista passejant per Vielha i visitant botigues. La monarca neerlandesa ha comprat en outlets de roba i complements de muntanya, botigues de souvenirs catalans i aranesos, establiments de decoració i productes típics de Catalunya com formatges, embotits i vi.

Categoria: La Jungla