La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa reial

Victoria Federica, furiosa: agre enfrontament amb la premsa, antipàtica i desagradable

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Victoria Federica no se sap comportar. La filla de la infanta Elena frisa per fer-se un lloc entre les influencers més populars de tot Espanya, però mentre la resta somriu i sap actuar davant de la premsa, la petita dels Marichalar insisteix a fer-se l'antipàtica i mostrar la seva manca de modals amb els mitjans.

Què en sabem? En les últimes hores, Victoria Federica s'ha vist esquitxada per una polèmica quan sortia d'un esdeveniment de moda a Madrid. Com és habitual, hi havia periodistes esperant a la porta per fer fotos i parlar amb els convidats. Tot bé fins que de l'edifici n'ha sortit la neboda de Felip VI. Amb cara de fàstic, l'aristòcrata es tapava la cara perquè les càmeres no poguessin gravar-la. Després, l'enfrontament amb la premsa.

En detall: Victoria Federica no en tenia prou amb tapar-se la cara, per mostrar el seu disgust amb els mitjans, i finalment s'ha enfrontat a una periodista que s'hi havia apropat per fer-li unes preguntes. Desafiant, la filla de la infanta Elena li tapa la càmera amb la mà i l'aparta del camí de males maneres. Una seqüència lamentable amb una treballadora, més encara quan l'aristòcrata pretén viure de la seva imatge pública.

D'on venim? La mala educació de Victoria Federica –prova que haver anat a les millors escoles de pagament no vol dir res– és de sobra coneguda. La petita dels Marichalar fa temps que ha seguit les passes del seu germà Froilán, amb baralles amb persones anònimes de nit en una discoteca o altres enfrontaments amb els mitjans. El més recent, el passat mes d'octubre quan va atacar una fotògrafa a qui va provocar un atac d'ansietat, segons va denunciar el programa Socialité de Telecinco.

Categoria: La Jungla