La Jungla
Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

Felip i Letícia celebraran Sant Valentí a Catalunya: el seu pla pel Dia dels Enamorats

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE

Amb el Dia dels Enamorats a la cantonada, les parelles ja pensen si faran res especial per celebrar-ho. També Felip i Letícia, que passen per un moment delicat en el seu matrimoni per les revelacions del seu excunyat, però que ja han detallat el que faran aquest 14 de febrer.

Què en sabem? Tal com es pot comprovar a l'agenda pública de la Casa Reial, Felip i Letícia viatjaran aquest dimecres dia de Sant Valentí a Catalunya. El matrimoni reial serà concretament a l'Hospitalet de Llobregat, per inaugurar la Torre Puig-T2, la segona de la companyia Puig, per acomodar una plantilla que no para de créixer.

En detall: Després de passar el matí a l'àrea de Barcelona, no ha transcendit si tenen cap altre pla a la capital catalana, però abans de tornar a Madrid podrien aprofitar per fer algun dinar romàntic en algun dels millors restaurants del món que es troben precisament a la ciutat.

A més, després de les polèmiques sonades amb Jaime del Burgo, i ara que Felip ha canviat el Cap de la Casa Reial per Camilo Villarino, s'espera que en la nova estratègia de comunicació dels monarques es puguin fer algun regal o tinguin alguna mostra d'afecte en públic, per semblar més propers als ciutadans i per aparcar d'una vegada per totes l'escàndol de les banyes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos