La Jungla
Jaume Freixes, amb la seva dona Mònica Gallardo al Carnaval de Sitges
Foto: Jaume Freixes, amb la seva dona Mònica Gallardo al Carnaval de Sitges | Instagram
Televisió

FOTOS: Famós presentador de TV3, Carnaval a Sitges amb la seva dona Mònica

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jaume Freixes, amb la seva dona Mònica Gallardo al Carnaval de Sitges
Foto: Jaume Freixes, amb la seva dona Mònica Gallardo al Carnaval de Sitges | Instagram

Si hi ha una ciutat de Catalunya que viu el Carnaval amb més intensitat que cap altra, és Sitges. La localitat del Garraf ha acomiadat aquest dimecres la seva festa gran, que durant tota la setmana ha rebut la visita d'un dels seus veïns més il·lustres, el presentador de TV3 Jaume Freixes.

Què en sabem? Jaume Freixes, natural de la Curullada, a la Segarra, però establert des de fa anys a Sitges, ha gaudit del Carnaval amb la seva dona, Mònica Gallardo. El matrimoni ha compartit a les seves xarxes socials les millors imatges d'aquests dies de celebració, on fins i tot se'l pot veure a ell disfressat amb un antifaç.

Qui és Mònica Gallardo? La dona del presentador del 324 i mare dels seus fills és molt coneguda a la ciutat, perquè és la líder municipal de Junts i cap de l'oposició a l'Ajuntament, a més de la presidenta del Consell Comarcal del Garraf.

En detall: Jaume Freixes i Mònica Gallardo porten junts tota una vida. La parella es va casar fa 23 anys després d'haver-se conegut a Madrid. Va ser precisament allà on va néixer el seu primer fill, Jaume com el pare, que té 22 anys. La família va tornar aleshores a Catalunya, on anys més tard va néixer la segona filla del matrimoni, la Carmen.

Categoria: La Jungla