La Jungla
Laia Ferrer i la doctora, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laia Ferrer i la doctora, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Laia Ferrer (TV3) es recupera d'un "superaccident" al llavi: vídeo a l'hospital

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laia Ferrer i la doctora, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laia Ferrer i la doctora, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laia Ferrer no va començar 2024 amb bon peu. Després de mesos de baixa per malaltia, la presentadora va tornar a TV3 al gener, i pocs dies més tard acabava a urgències per un accident mentre patinava que li va provocar una gran ferida al llavi.

Què en sabem? Aquest divendres, Laia Ferrer ha compartit una imatge des de l'hospital amb la seva doctora per mostrar que gairebé ha completat el procés de recuperació. "Després del meu superaccident", recorda, encara li queda la marca de la cicatriu. Així ho expliquen la presentadora del 324 i la metgessa:

Què diu la doctora? Tres setmanes després de l'accident, Laia Ferrer encara té la marca de la cicatriu. Els llavis li han quedat amb una forma irregular, amb la qual cosa la doctora proposa punxar àcid hialurònic perquè estèticament no es noti la zona que li van cosir. "Equilibrarem el llavi perquè no es vegi la marca. Ara es veu irregular", apunta l'especialista.

D'on venim? A finals de gener, Laia Ferrer explicava públicament que havia tingut un accident mentre patinava a Badalona, la seva ciutat. Va caure de boca, i com a resultat li van haver de posar quatre punts de sutura a l'hospital.

A més, feia només una setmana que havia tornat a la feina després de dos mesos de baixa. La presentadora ha estat diagnosticada amb una migranya crònica incapacitant per la qual deia fa pocs dies que havia hagut de "parar la seva vida".

Categoria: La Jungla