La Jungla
Albert Jorquera, entrevistat a 'El suplement'
Foto: Albert Jorquera, entrevistat a 'El suplement' | Catalunya Ràdio
Famosos

Estimat ex del Barça reapareix a Catalunya Ràdio: la seva nova vida en un castell a Girona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Albert Jorquera, entrevistat a 'El suplement'
Foto: Albert Jorquera, entrevistat a 'El suplement' | Catalunya Ràdio

Quinze anys després de marxar del Barça, Albert Jorquera ha reaparegut aquest cap de setmana a Catalunya Ràdio, i ha sorprès els oients explicant quin és el seu mode de vida des que va deixar el futbol.

Què en sabem? Jorquera va ser l'etern porter suplent de Víctor Valdés, entre 2003 i 2009. La temporada següent va fitxar pel Girona, on es va retirar el 2010. Actualment té 44 anys i viu allunyat del món de l'esport. Tal com ha explicat ell mateix a El suplement de Catalunya Ràdio, la seva nova vida està dedicada totalment al negoci familiar a Sant Gregori (Gironès). Així explica la seva feina dels darrers anys:

En detall: La seva família va adquirir el Castell de Sant Gregori abans que l'exporter blaugrana fes 18 anys. A la finca hi fan tota mena d'esdeveniments, tot i que la gran majoria (en un 90%, indica Jorquera) són casaments.

A més, l'exfutbolista sempre va tenir clar que havia de trobar una nova professió per quan pengés els guants, i ja quan era al Barça deia que voldria dedicar-se a un altre dels negocis familiars, fer de joier com els seus pares.

Un altre apunt: Jorquera també ha reflexionat sobre el futur dels futbolistes quan es retiren. "Jugar a futbol és molt maco, però després et queden 50 anys on t'has de guanyar la vida d'alguna manera. I et vols sentir realitzat", apunta l'exfutbolista, que diu també que molts professionals s'han arruïnat després de passar per l'elit.

Categoria: La Jungla