La Jungla
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La història interminable: Risto Mejide i Natalia Almarcha es donen una nova oportunitat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide i Natalia Almarcha han tornat poques setmanes després de la seva última ruptura. Un titular que s'ha repetit fins a tres vegades aquests mesos, tantes com vegades han trencat i s'han reconciliat.

Què en sabem? Segons la revista Semana, Risto Mejide i Natalia Almarcha han passat un cap de setmana romàntic junts a Madrid a la casa d'ell. D'aquesta manera, el presentador i la seva nòvia farmacèutica reprenen una relació que van trencar novament el passat mes de gener.

En detall: La ruptura del gener, la tercera en només un any de relació, havia de ser la definitiva. El fort caràcter dels dos n'hauria estat el detonant, tot i que la decisió l'hauria pres ella. L'entorn de la Natalia deia que ella "no se sent ben tractada ni valorada" per ell, i posaven com exemple algunes anècdotes del dia a dia, com el fet que sempre és ella qui ha de viatjar a Madrid per veure'l.

D'on venim? Risto i Natalia van començar la seva relació a finals de 2022, després de la separació del publicista i Laura Escanes. Una història d'amor que es va veure truncada per una primera ruptura a la primavera. Però la parella es va reconciliar i va aguantar fins a l'estiu, quan va tallar de nou. Després de reconciliar-se una altra vegada, la ruptura del gener de 2024 era la tercera.

A més, lluny de portar les ruptures amb discreció, els retrets han estat una constant cada vegada que s'han separat, fins i tot entre rumors de possibles infidelitats. Però l'amor, en aquest cas, sempre guanya, i Risto i Natalia troben la manera de perdonar-se. Ja van tres cops, i diuen que la tercera és la bona.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió