La Jungla
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Cristina trenca amb el seu nòvio català de Barcelona: vol estar sola per sempre

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE

La infanta Cristina no vol tornar a tenir parella després del divorci amb Iñaki Urdagarin. Malgrat que fa menys d'un any va sortir a la llum que s'estava veient amb un home a Barcelona, ara la germana de Felip VI ha triat definitivament la soledat i no pensa refer la seva vida sentimental amb ningú.

Què en sabem? Segons destapa Pilar Eyre aquest dimecres a la revista Lecturas, més enllà del noviet barceloní, Cristina ha tingut tres pretendents més en els últims mesos. A més, les seves amigues íntimes del cercle on es mou a Barcelona també li busquen solters ben plantats perquè es torni a enamorar, però la infanta té molt clar que després del seu matrimoni no hi haurà cap altre home a la seva vida.

Qui són? Explica Eyre que els tres pretendents de Cristina haurien estat un home amb qui va coincidir al casament d'un amic i que no parava de demanar-li el telèfon, però que ella no l'hi va donar; un altre en un acte del Comitè Olímpic a Madrid que no parava d'empaitar-la; i finalment un advocat de Girona amb qui es va trobar a la Fundació Dalí de Figueres a l'estiu i amb qui parla en català.

D'on venim? El passat mes d'abril saltava la notícia amb el nòvio català de Cristina de Borbó. Es va dir que era un empresari de la zona alta de Barcelona i que sempre havia format part del seu cercle d'amistats. La decisió de mantenir-se soltera per sempre posa punt final a aquesta relació de manera automàtica.

Per acabar: Lecturas posa èmfasi també en la ràbia que sent Cristina cada vegada que algú diu que continua enamorada d'Urdangarin, perquè per fi ha aconseguit superar la infidelitat i posterior separació amb molta teràpia. Tot i això, el que no ha superat és l'aversió absoluta a la nova parella del seu ex, Ainhoa Armentia. Ell s'hi voldria casar, però de moment els seus fills ni tan sols han accedit a conèixer-la en un gest de suport a la seva mare.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos