La Jungla
Naixements

Daniela Blume ja és mare d'una nena: FOTOS i detalls del dolorós part

Temps de lectura: 2 minuts

"24 hores de trance absolut, molt de mal, no podia cridar, ni parlar, ni escoltar, només sentir. Uffff". Amb aquestes paraules ha definit el seu part Daniela Blume.

Per què és important? La mataronina Daniela Blume, coneguda per formats de la ràdio i la televisió tan populars com Ponte a Prueba, Crónicas Marcianas o Supervivientes, ha tingut la seva primera filla, als 38 anys i ha volgut compartir a xarxes socials les fotos del moment del part. 

Què en sabem? Ella mateixa ha pujat un carrusel de fotos on apareix a l'hospital, amb la via posada al braç, donant de mamar a la petita. 

  • Daniela Blume s'ha mostrat molt natural i ha compartit amb els seus seguidors la seva primera foto nua després de parir, on se la veu en el lavabo de l'hospital i confessa "em feia cosa veure'm despullada després de tot el procés dur del part, però m'he sentit molt bé en fer-me la foto".
  • La naturalitat ha anat més enllà i, fins i tot, Blume ha compartit la foto de la seva placenta afegint: "la placenta més bonica, l'arrel, tota la informació, el que ha mantingut amb vida a la meva filla durant 40 setmanes exactes".

Daniela Blume i la sexualitat. La televisiva Blume sempre s'ha mostrat molt oberta amb la seva sexualitat i està considerada una de les espanyoles que més factura a la plataforma Onlyfans. Blume darrerament parlava obertament de com es viu la sexualitat en les diferents etapes de l'embaràs.

Algunes fotos que ha compartit: 

Publicació a Instagram i totes les imatges: 

Categoria: La Jungla