La Jungla
João Félix i Magui Corceiro en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: João Félix i Magui Corceiro en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

João Félix del Barça, enxampat amb la seva ex que li va ser infidel: han tornat?

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
João Félix i Magui Corceiro en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: João Félix i Magui Corceiro en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

João Félix torna a topar amb la mateixa pedra. Mesos després d'anunciar la ruptura de la seva nòvia Magui Corceiro, la parella ha estat vista en les últimes hores. Sorprenent, tenint en compte com de dolorós pel jugador del Barça que ella li fos infidel.

Què en sabem? Aquest dimecres, diversos comptes de fans del futbolista portuguès del Barça han compartit les fotos de la trobada entre João Félix i la seva ex Magui Corceiro a la terrassa d'un bar. Aquí les imatges de les quals tothom parla, i que han generat rumors sobre una possible reconciliació:

D'on venim? João Félix va començar una relació amb la model i actriu portuguesa Magui Corceiro el 2019. Des del primer moment van existir comentaris sobre les infidelitats d'ella. Que si el futbolista espanyol Pedro Perro, que si l'exblaugrana Neymar... finalment el juny de 2023 la van enxampar amb unes fotos amb el pilot britànic de Fórmula 1 Lando Norris.

Reacció: Va ser aleshores quan tots dos van emetre comunicats confirmant la ruptura, que van dir que era anterior a les fotos, i assegurant que continuarien mantenint una relació d'amistat. Gairebé un any després, ara només queda saber si João Félix i la seva ex han quedat en una terrassa només com dos amics, o si realment han reprès la seva relació de parella.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Barça Futbol Famosos