La Jungla
Rosalía i Hunter Schafer, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Hunter Schafer, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

L'exnòvia famosa de Rosalía confirma la seva relació: van estar juntes cinc mesos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Hunter Schafer, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Hunter Schafer, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sí, Rosalía i Hunter Schafer van ser parella. Així ho ha confirmat l'actriu nord-americana en les últimes hores a la revista GQ, després d'anys de rumors i especulacions sobre la relació que hauria mantingut amb la catalana.

Què en sabem? En una entrevista a GQ, Hunter Schafer assegura que ha parlat amb Rosalía abans de revelar que efectivament van ser nòvies durant una temporada l'any 2019. Haurien estat sortint durant cinc mesos entre la tardor i l'hivern de fa cinc anys, tot i que primer no estava clar el que hi havia realment entre elles, i l'actriu d'Euphoria va necessitar quedar més d'una vegada amb la cantant per adonar-se que estaven tenint cites romàntiques.

En detall: Rosalía i Hunter Schafer, després dels cinc mesos que va durar la relació, van trencar de manera amistosa i han continuat sent molt amigues. Així ho explica també l'estatunidenca, que diu que té "amistats molt maques" amb gent amb qui ha mantingut "una relació sentimental", i que "Rosalía és famílía passi el que passi".

D'on venim? Els rumors sobre la relació de parella entre Rosalía i Hunter Schafer van sorgir després que es coneguessin a la desfilada de la temporada primavera-estiu de Burberry el 2019. La xispa va saltar de seguida, i durant força temps es van deixar veure juntes. El desembre d'aquell any, els rumors es van disparar definitivament quan l'autora de Milionària va dedicar el seu premi Billboard a l'actriu, i se'n va tornar a parlar quan el juny de 2023 va publicar el tema Tuya, sobre una relació lèsbica.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Famosos