La Jungla
Sílvia Tortosa, en una imatge d'arxiu
Foto: Sílvia Tortosa, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Sílvia Tortosa va canviar el testament en secret quan va saber que el marit li era infidel

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sílvia Tortosa, en una imatge d'arxiu
Foto: Sílvia Tortosa, en una imatge d'arxiu | EFE

Sorpresa amb el testament de Sílvia Tortosa, que s'ha llegit quan fa més d'una setmana de la seva mort als 77 anys per un càncer. El seu marit Carlos Cánovas, que li era infidel amb una altra actriu, no en veurà ni cinc.

Què en sabem? Segons ha publicat aquest dimecres la revista Lecturas, Sílvia Tortosa va canviar el seu testament fa vuit mesos, quan va descobrir que el seu Caros Cánovas mantenia una relació amb la també actriu Marina Lozano, trenta anys menor que la desapareguda artista catalana.

En detall: Tony Aliaga, representant i amic de Sílvia Tortosa, explica a Lecturas que l'actriu estava molt dolguda amb el seu marit. Quan va descobrir que li posava les banyes va decidir treure'l del testament on figures entre d'altres les seves quatre propietats. Són dos pisos a Barcelona, un al carrer Rosselló i un altre a tocar del Park Güell, un altre pis a Madrid i la seva casa habitual, a la urbanització de luxe Puerta de Hierro, també a la capital espanyola, que fa 400 metres quadrats dividits en quatre plantes, i que té jardí i piscina.

D'on venim? Després de la mort de Sílvia Tortosa dissabte 23 de març, el seu entorn va filtrar que l'actriu s'havia separat del marit i que no tenia permès l'accés al funeral. El motiu era que li havia estat infidel amb la també actriu Marina Lozano, a qui va conèixer el 2018 quan van ser companyes de repartiment a la sèrie Centro Médico de TVE. Darrere de les càmeres, les dues actrius es van fer amigues, i així és com Lozano va conèixer també el marit de Tortosa.

Categoria: La Jungla