Meteo i Serveis
Metro Barcelona
Foto: Metro Barcelona | ACN
Transport públic

Quins són els horaris del transport públic per les festes de Nadal?

Metro Barcelona
Foto: Metro Barcelona | ACN

A continuació mostrem els canvis i les alteracions del transport públic durant les festes de Nadal i Cap d'Any.

Per què és important? Aquest any les festes de Nadal i cap dany cauen en caps de setmana. És per això que es veurà alterat l'horari habitual dels caps de setmana. 

Què sabem?  Segons ha informat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), la nit del 24 al 25 de desembre el servei finalitzarà a les onze de la nit en els operadors ferroviaris: Metro TMB, FGC i Rodalies Renfe.

  • Pel que fa a TRAM i Bus TMB efectuaran les darreres sortides de terminal a les deu de la nit.
  • El dia de Nadal, Metro TMB, FGC i TRAM funcionaran de cinc del matí a dues de la matinada, i per Sant Esteve ho faran fins a les dotze de la nit.

 A més: Metro TMB, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Tram oferiran servei ininterromput la nit de Cap d'Any.

  • Pel que fa a Rodalies de Catalunya i servei de Bus TMB, l'horari serà l'habitual en dia feiner sense modificacions horàries.

En detall: D'altra banda, la nit del 5 al 6 de gener es mantindran els horaris habituals de vigília de festiu en tots els transports i operadors.

En profunditat: El Nitbus, el bus nocturn metropolità de l'AMB que dona servei a Barcelona i 17 municipis de l'entorn, oferirà el servei de les onze de la nit a les cinc de la matinada, cada 20 minuts.

  • De la mateixa manera, els busos nocturns de la Generalitat també oferiran el servei habitual.
  • Tots dos serveis incrementaran el nombre de vehicles per atendre aquells punts i franges horàries de la nit on hi pugui haver més demanda.
Categoria: Meteo i Serveis
Etiqueta: Nadal