Meteo i Serveis
Passatgers entrant en un tren de la companyia Ouigo
Foto: Passatgers entrant en un tren de la companyia Ouigo | Europa Press
OFERTA

Bitllets a Madrid per 9€: Comença l'oferta especial a Ouigo

Passatgers entrant en un tren de la companyia Ouigo
Foto: Passatgers entrant en un tren de la companyia Ouigo | Europa Press

L'empresa de serveis ferroviaris d'alta velocitat Ouigo llança una promoció de bitllets a menys de 20 euros des d'aquest dimarts, 10 de gener, fins demà dimecres, 11 de gener.

Per què és important? Avui i demà es podran adquirir bitllets per 9, 15 i 19 euros en les línies que opera a Espanya: Madrid-Zaragoza-Tarragona-Barcelona i Madrid-València.

Què sabem? Es tracta de la seva promoció 'Pink Days', que estarà disponible des de les 9:00 h d'avui fins a les 23:59 h de l'11 de gener a la pàgina web i l'app de l'operador de trens d'alta velocitat.

  • Les tarifes de 9, 15 i 19 euros s'aplicaran en els viatges d'adults, ja que la companyia manté la tarifa plana que ofereix sempre de 5 euros per a nens d'entre 4 i 13 anys, i la tarifa gratuïta per als menors de fins a 3 anys si viatgen en braços d'un adult.

D'on venim? Aquesta campanya de 'Pink Days' segueix a la que Ouigo va posar en marxa el novembre passat, quan també va vendre durant dos dies bitllets a menys de 15 euros en la línia Madrid-València per a celebrar els dos mesos d'inauguració d'aquesta ruta.

Què diuen? "Ouigo torna amb aquesta altra oferta flaix al gener perquè volem ajudar els nostres viatgers a superar la temuda pujada després del Nadal i que continuïn viatjant en alta velocitat en 2023 sense penalitzar la seva butxaca", ha dit el director Comercial i de Màrqueting de Ouigo España, Federico Pareja.

Categoria: Meteo i Serveis