Meteo i Serveis
Vista de les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs i el trànsit de la ronda
Foto: Vista de les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs i el trànsit de la ronda | Jordi Pujolar / ACN
Trànsit

Cues quilomètriques a vies catalanes en l'operació sortida per la segona Pasqua

Temps de lectura: 1 minut
Vista de les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs i el trànsit de la ronda
Foto: Vista de les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs i el trànsit de la ronda | Jordi Pujolar / ACN

Les vies catalanes han registrat la tarda d'aquest divendres 2 de juny cues quilomètriques de retencions amb motiu de l'operació sortida pel pont d'aquest 5 de juny de la segona Pasqua.

En detall: Hi ha hagut 16 quilòmetres de retenció en l'AP-7 en sentit nord en el tram Vilobí d'Onyar - Fogars de la Selva (Girona) a causa de la retirada d'un camió incendiat aquest divendres a la tarda.

  • S'han registrat 9 quilòmetres de retenció en l'AP-7 en sentit sud en el tram Gelida - Martorell (Barcelona) direcció Tarragona a causa d'un accident i hi ha un carril tallat.
  • També hi ha hagut 11 quilòmetres de cues en sentit nord en la B-20 a Barcelona direcció al Nus de la Trinitat.
  • A causa d'un altre accident, s'han produït 7 quilòmetres de retenció en el C-32 en sentit nord en el tram Vilassar de Dalt - Alella (Barcelona) cap a Mataró amb un carril tallat.

A més: S'estan produint també cues de 7 quilòmetres en l'AP-7 en sentit sud en el tram Castellbisbal - Sant Cugat del Vallès (Barcelona); 6 quilòmetres en sentit nord en la B-10 a Barcelona; i de 5,80 quilòmetres en la C-58cc de Montcada i Reixac (Barcelona) en sentit sud, i en sentit nord a Barcelona.

Desviacions: Per esquivar les retencions de l'AP-7 a Vilobí d'Onyar s'han habilitat desviacions per la sortida 9 a Maçanet de la Selva cap a la C-35 i la A-2, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Categoria: Meteo i Serveis
Etiqueta: Trànsit