Meteo i Serveis
Tren d'Iryo
Foto: Tren d'Iryo | Twitter / @iryo_eu
Mobilitat

Continua el caos a l'estació de Sants amb retards als trens d'Iryo

Temps de lectura: 2 minuts
Tren d'Iryo
Foto: Tren d'Iryo | Twitter / @iryo_eu

L'endemà de l'avaria a l'alta velocitat entre Barcelona i Madrid, ja s'ha pogut anar restablint la circulació, però la incidència ha afectat els trens d'Iryo que circulen amb retard a l'estació de Sants.

Per què és important? La majoria dels usuaris que ara pateixen els retards d'Iryo són passatgers que havien d'agafar un tren a Madrid dijous al vespre, però que han hagut de passar la nit a Barcelona a causa de les incidències a l'alta velocitat.

Què en sabem? La circulació entre Barcelona i Madrid s'ha pogut anar restablint després d'un dijous on hi va haver més de cinc hores de retards i cancel·lacions que van afectar almenys 400 persones.

  • Aquest matí, però, es registren retards en els combois de l'operadora Iryo i els usuaris denuncien manca d'informació per part de l'empresa.
  • Els clients es queixen que el telèfon de la companyia està saturat i que només han rebut un missatge on se'ls informa que hi ha "importants retarda a la línia Madrid-Barcelona".

En detall: El que havia de sortir a les 7:05 ho ha fet a les 9:00, i el següent, previst per a les 8:10, podria sortir cap a les 10:00, segons missatges que han rebut els usuaris.

  • Per la seva banda, també s'han anunciat retards a l'arribada dels trens d'Iryo procedents de Madrid. El que havia de ser a Sants a les 8:35 està anunciat per a les 9:30, i el de les 9:10 a les 9:26.

D'on venim? Una incidència que afectava el sistema d'electrificació deixava una incidència important a l'alta velocitat entre Barcelona i Madrid durant tota la tarda de dijous.

  • Al vespre l'operadora de l'AVE anunciava que es cancel·lava la circulació dels seus combois arran d'una incidència a Guadalajara.
  • Per acollir les persones que s'han quedat sense trens, l'estació de Barcelona-Sants ha estat oberta tota la nit. 
Categoria: Meteo i Serveis
Etiqueta: Mobilitat