Món Global
Foto: | Europa Press
Empresa

Com et pot afectar que Twitter acomiadi el 75% dels seus treballadors?

Foto: | Europa Press

L'empresari Elon Musk que continua en negociacions per comprar Twitter té planejat acomiadar un 75% dels treballadors. Així, convertiria una plantilla de 7.500 persones en una de 2.000. Ho ha avançat el The Washington Post. Aquesta decisió podria tenir repercussions serioses en els usuaris de la xarxa social.

Per què és important? Segons les informacions, encara que la compra no es dugués a terme, un fet molt poc probable a aquestes altures, la companyia viurà grans retallades.

  • El context explica la predisposició de la direcció a vendre l'empresa a Musk.
  • El pròxim divendres es formalitzarà la compra.

Què esperar? L'actual direcció de Twitter ja tindria previst reduir despeses i acomiadar una quarta part de la plantilla.

  • També faria retallades a la seva infraestructura, inclosos els centre d'emmagatzematge de dades que permeten que milions d'usuaris iniciïn sessió cada dia.

Com t'afecta? Declaracions al The Washington Post asseguren que aquestes retallades posen en risc els usuaris que quedaran més exposats a ser hackejats.

  • També s'obriran possibilitats al contingut ofensiu, com ara pornografia infantil, perquè es faci lloc a la plataforma.

Contradiccions: Poc després que es publiqués l'exclusiva, els treballadors de Twitter van rebre un missatge de l'advocat de l'empresa avisant que no tenien intenció d'acomiadar ningú i que Musk no els havia explicat els plans.

Background: Segons informacions d'un altre mitjà, Bloomberg, el govern del president Joe Biden podria investigar algunes operacions financeres d'Elon Musk, entre les quals, la compra de la xarxa de satèl·lits Starlink i la compra de Twitter.

  • El motiu de la investigació seria la participació d'inversors estrangers en ambdues compres.
Categoria: Món Global
Etiquetes: Twitter Elon Musk