Open Melon
Sánchez i Lambán en un dinar de partit
Foto: Sánchez i Lambán en un dinar de partit | Europa Press
Socialistes

Lambán diu que a Espanya "li hauria anat millor" sense Pedro Sánchez

Sánchez i Lambán en un dinar de partit
Foto: Sánchez i Lambán en un dinar de partit | Europa Press

Javier Lambán, president socialista de l'Aragó i secretari general del PSOE a la comunitat aragonesa, ha desbarrat del president espanyol, Pedro Sánchez.

Per què és important? Lambán i Sánchez són dues personalitats amb gran pes dins del PSOE.

Què ha dit? Durant la clausura de les jornades Aragó i Espanya Territorial, organitzades per les Corts generals, Lambán ha llançat un dard contra Sánchez.

  • El president d'Aragó ha assegurat que l'expresident d'Asturies, Javier Fernández, "hauria de ser el secretari general del PSOE quan va deixar el càrrec Alfredo Pérez Rubalcaba".
  • "Millor li hauria anat a aquest país i millor hauria anat des de tots els punts de vista si Javier Fernández hagués assumit aquesta responsabilitat", va dir en detriment del president espanyol, que ocupava el càrrec que Lambán reivindica per Fernández.

A més: Després de fer una crítica al seu president, Lambán va aprofitar per carregar contra l'estratègia del govern espanyol. El president de l'Aragó va dir que "els nacionalistes aconsegueixen a poc a poc la seva desconnexió de l'Estat".

  • Va afegir que "des de la pèrdua de majories dels grans partits, vivim en una política constant de cessió als nacionalismes", en clares al·lusions a la taula de diàleg.

D'altra banda: Posteriorment, un cop Lambán es va adonar de l'enrenou que van generar les seves dures paraules, va matisar. El president aragonès va advertir que no s'ha d'interpretar com "una deslleialtat" cap al president del govern espanyol i secretari general del seu partit.

  • "Discrepant en algunes coses, compta amb tota la meva lleialtat i suport", ha publicat.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Pedro Sánchez PSOE