Open Melon
Sigfrid Gras, director TV3
Foto: Sigfrid Gras, director TV3 | ACN
Mitjans comunicació

El director de TV3 reclama més finançament o augura la "mort" de la televisió

Sigfrid Gras, director TV3
Foto: Sigfrid Gras, director TV3 | ACN

Sigfrid Gras, el director de TV3, ha reclamat més finançament per salvar la televisió pública catalana de la mort "d'aquí a cinc anys". Sigfrid demana incrementar en 100 milions d'euros  l'aportació per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Per què és important? El director de TV3 ha alertat del problema que suposaria per la televisió no rebre aquesta copiosa xifra de diners. Inclús ha augurat la mort de la televisió pública.

Què ha dit? En una entrevista per l'ACN, Sigfrid ha valorat el moment que travessa TV3 i també ha especulat sobre el seu futur.

  • "Amb el finançament actual podem ser líders un any més sense problema, però d'aquí a cinc anys estem morts", adverteix el director de la televisió pública.
  • Per això, creu que "és el moment perquè el Govern i el Parlament apostin per a un finançament més ampli".

A més: Precisament, la falta de finançament explica en part, segons Gras, el fet que durant el procés independentista TV3 dediqués "massa temps" al debat polític.

  • "En aquell moment teníem una economia molt limitada i era més barat posar quatre persones a parlar en una tertúlia –com en el programa 'FAQS'- que fer 'Eufòria', que és molt car", exemplifica.
  • En aquest sentit, considera que ha "canviat de moment" i ara cal consolidar una aposta "major" per a l'entreteniment.
Categoria: Open Melon
Etiqueta: TV3