Open Melon
L'exconsellera Violant Cervera mostra documents al nou conseller Carles Campuzano
Foto: L'exconsellera Violant Cervera mostra documents al nou conseller Carles Campuzano | Blanca Blay / ACN
Drets Socials

L'exconsellera Cervera carrega contra Campuzano i li retreu les crítiques al seu equip

L'exconsellera Violant Cervera mostra documents al nou conseller Carles Campuzano
Foto: L'exconsellera Violant Cervera mostra documents al nou conseller Carles Campuzano | Blanca Blay / ACN

L'exconsellera de Drets Socials Violant Cervera ha carregat contra el seu successor en el càrrec, Carles Campuzano, en un tuit aquest diumenge 4 de desembre.

En profunditat: En una sèrie de missatges a Twitter ha assegurat que les propostes fetes pel seu successor ja estan "anunciades, programades i treballades" per l'equip que ella va dirigir. I ha dit que mai no es va queixar per la gestió de l'anterior conselleria.

Context: El conseller ha assegurat recentment en una comissió del Parlament l'acord per al pagament de la factura elèctrica a les persones en situació de pobresa energètica.

Què ha dit? Al fil de Twitter, ha criticat Campuzano per "basar la seva intervenció a criticar l'anterior equip" en comptes d'explicar les futures accions del Departament.

  • "Cap de les mesures plantejades és una novetat. Totes estan anunciades, programades i treballades per l'equip de Junts".
  • "En l'acord de 2021 pel pagament de la factura de la pobresa energètica també hi eren les diputacions. Portàvem mesos treballant i estava a punt per signar un acord".
  • "El contracte programa portava dos anys caducat, les convocatòries de subvencions no estaven tancades des de 2017, no s’havien convocat subvencions IRPF ni herències intestades. Feia anys que no es convocaven noves places i pensions no contributives tenien retards de 365 dies".
  • "En cap de les meves intervencions, ni compareixences com a consellera vaig criticar l'anterior equip tot i haver fet front a una situació de desordre i a un departament molt infradotat".

Per acabar: Ha tancat el seu fil de Twitter assegurant...

  • "El departament de Drets Socials té reptes ingents i un context de grans dificultats. Cal treballar molt i planificar millor en benefici dels més vulnerables, en lloc de dedicar-se a fer d'oposició".
  • "Estic orgullosa de la feina feta durant aquest any i 4 mesos i agraeixo al meu equip i a tots els treballadors l'esforç per intentar millorar la vida dels més vulnerables".