Open Melon
L'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo
Foto: L'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo | Europa Press
Política

L'exministre Margallo també es mofa de les columnes esportives de Rajoy

L'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo
Foto: L'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo | Europa Press

L'exministre d'Exteriors del Partit Popular, José Manuel García-Margallo, se suma a les mofes per les columnes de futbol de Mariano Rajoy. Margallo, entre riures, ha definit els textos de l'expresident com, "molt clars".

Al detall: Mariano Rajoy va començar a fer columnes esportives amb motiu dels partits de la selecció espanyola al Mundial. Els seus textos ràpidament van ser comentats a les xarxes socials. Al programa radiofònic, 'El Ágora de Hora 25' de la Cadena Ser, Margallo va reconèixer que llegeix sempre les cròniques de l'expresident.

  • "Estàs llegint les columnes d'opinió de Rajoy sobre els partits d'Espanya?", preguntava Aimar Bretos a l'eurodiputat del Partit Popular,
  • "Cada dia", assegura l'exlíder entre riures.
  • Seguidament, Margallo va definir les columnes com a "molt clares", el que va fer esclatar els riures al plató entre els seus companys de debat.

D'on venim?

  • Mariano Rajoy es va estrenar com a columnista fa unes setmanes arran dels partits d'Espanya. Twitter va ser un niu de missatges rient dels textos de l'expresident.
  • “El meu nou gènere literari són les cròniques esportives de Rajoy”, “He llegit etiquetes de xampú millor escrites que les columnes del Mundial de Rajoy”, "Nosaltres amb síndrome d'impostora i un expresident publicant una redacció d'escola d'un nen de vuit anys!”, són alguns dels comentaris a les xarxes.
  • L'expresident va confessar que envia missatges de veu de WhatsApp a la redacció i que des d'allà li transcriuen la seva nota de veu. Això provoca que frases com "Alemanya és Alemanya, es plasmin a l'article, perquè no han passat cap edició més que una traducció d'àudio a paper.

Per acabar: Rajoy ha confessat que no redacta els seus articles i que els dicta amb notes de veu.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Mariano Rajoy