Open Melon
Militars espanyols
Foto: Militars espanyols | Europa Press
Exèrcit espanyol

Els militars de la caserna del Bruc rifen una prostituta per recaptar diners

Militars espanyols
Foto: Militars espanyols | Europa Press

Militars de la caserna del Bruc han organitzat un sorteig d’una prostituta amb motiu de la Puríssima. Una setantena d’efectius formen part d’un xat on s’ofereixen participacions per passar l’estona amb una dona de companyia per recaptar diners per les festes.

A més: Segons explica el diari Ara, en aquesta conversa s’haurien enviat missatges on es desqualifica i es vexa la noia amb comentaris masclistes. El diari també apunta que en aquest grup no hi ha capitans ni sergents, però sí comandaments.

  • Fonts militars de l'oficina de comunicació asseguren que aquestes conductes van en contra dels valors de l’exèrcit i diuen que en cas de confirmar-se l’existència de les converses es farà una investigació interna.

Al detall: Tothom que aportava 25 euros per al sopar previst per aquest dijous vinent entrava al sorteig, pagant 3 euros també es podia obtenir una butlleta i qualsevol militar que volgués tenir més opcions de guanyar, havia d’afegir un euro per comprar noves participacions. El total de butlletes eren cinquanta-dues.

Què diuen? Al xat oficial de la companyia de militars espanyols es van enviar fotografies de la noia, així com els serveis que s’oferien. El portal digital Alerta ho explica així:

  • “Jo vull 30 participacions”, comentava un integrant del grup”. Això no val 50 euros”, responia un altre. “Jo en vull 50 més, aquell dia follo o follo”, comentava un militar. “Casos estranys”, especificava un dels organitzadors, “que es dirigeixin a mi personalment i se’ls ajusta preu per dia i puta”.

Reaccions: L'expresident a l'exili, Carles Puigdemont, ha estat molt contundent amb la notícia.

  • "El rei espanyol és el capità general de l'exèrcit que sorteja una prostituta. Els monarques espanyols han alliçonat bé la seva tropa", ha sentenciat.
Categoria: Open Melon
Etiqueta: Guàrdia Civil