Open Melon
Alcaldable de Junts
Foto: Alcaldable de Junts | Europa Press
Barcelona

Trias va intentar convèncer Sandro Rosell perquè no es presenti a les municipals

Alcaldable de Junts
Foto: Alcaldable de Junts | Europa Press

L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que va intentar convèncer l'expresident del Barça Sandro Rosell perquè no es presenti a les pròximes eleccions municipals a la capital catalana.

Què ha dit? En una entrevista a Ràdio Estel, Trias ha revelat que està en converses amb Rosell i ha afirmat que l'ha intentat apartar de la carrera per l'alcaldia de Barcelona.

  • Segons ha explicat a l'entrevista, no ha arribat a mantenir-hi un dinar, com va fer dies enrere amb l'alcaldessa Ada Colau, però sí que hi està en contacte per veure "si és convenient o no que s'hi presenti".
  • L'alcaldable de Junts no ha descartat arribar a una solució "en els pròxims dies". Trias ha argumentat que tant ell com Rosell pensen "igual sobre moltes coses", i per això creu que demanen "el vot a la mateixa gent". Això comportaria dispersar el vot del mateix nínxol electoral, ha afegit.

D'on venim? L'alcaldable de Junts va per feina. A més d'intentar convèncer a Rosell, també va dinar amb la seva màxima rival per l'alcaldia: la batllessa de Bacelona, Ada Colau.

  • Van compartir dinar aquest dilluns en un restaurant, en el qual ambdós rivals a les eleccions vinents han posat sobre la taula les seves opinions sobre Barcelona.
  • Colau i Trias han dinat en el restaurant El Racó d’en Cesc, a l’Eixample Esquerra, al migdia d'aquest dilluns 9 de gener. Ambdós van mantenir un ambient cordial durant el dinar, segons les dues parts.

 

Categoria: Open Melon