Open Melon
Foto: | @quimolivator
Cimera hispano-francesa

El vídeo que revela com l'independentisme va incomodar Sánchez i Macron

Foto: | @quimolivator

El president espanyol, Pedro Sánchez, i el seu homòleg francès, Emmanuel Macron, van fer com si no res amb la manifestació independentista. Però, la realitat va ser molt diferent. En tot moment el soroll de xiulets i crits contra la cimera els va acompanyar. 

Per què és important? Tot i que els dos presidents fessin com si l'independentisme no s'hagués mobilitzat contra la seva presència, les imatges revelen com ni van poder gaudir ni de les vistes de Barcelona sense sentir la cridòria.

Què sabem? En el vídeo es pot veure com Sánchez i Macron han d'anar a la part lateral de Montjuïc, així elidint la part més bonica, la de les fonts i les torres venecianes, per evitar veure la manifestació independentista.

  • A més, en tot moment el soroll escandalós dels independentistes protestant contra la seva presència els acompanya com a melodia de fons.

A més: És tan surrealista el teatre que fan per fer veure que no saben res de la manifestació independentista que fins i tot un periodista els hi pregunta per la protesta i Sánchez no pot fer res més que fer-se el desentès amb la pregunta.

  • Aquí el vídeo revelador (escoltar amb volum):