Open Melon
Captura de l'esvàstica durant l'acudit de Manel Vidal
Foto: Captura de l'esvàstica durant l'acudit de Manel Vidal
Televisió pública

TV3 aparta Manel Vidal del 'Zona Franca' per riure's del PSC usant una esvàstica

Temps de lectura: 2 minuts
Captura de l'esvàstica durant l'acudit de Manel Vidal
Foto: Captura de l'esvàstica durant l'acudit de Manel Vidal

Manel Vidal ha estat apartat del 'Zona Franca' després que la productora Atomic Beat Media i TV3 hagin arribat a un acord per fer fora l'humorista, segons ha avançat el diari Ara.

Per què és important? Un humorista ha sigut apartat per fer una broma durant una secció d'humor polític dins d'un programa d'entreteniment i comèdia.

Què ha passat? Durant la seva última intervenció al 'Zona Franca', Vidal va fer una broma sobre les negociacions dels pressupostos entre el PSC i ERC.

  • Durant aquest acudit usava un eix de posicionament polític esquerra/dreta i autoritari/lliberal per ubicar el PSC. Però, el gràfic era una esvàstica amb el partit socialista assenyalat a l'extrem superior dret.
  • Així assegurant que els socialistes eren el màxim exponent de la dreta autoritària. Òbviament, de broma.

Què va dir? Per seguir la broma del Partit Socialistes Catalans en el marc de la negociació dels pressupostos, l'humorista va dir que el PSC reclamava el Quart Cinturó, l'ampliació del Prat i el Hard Rock Cafe. És a dir, "carreteres, avions, casinos i majorettes".

  • Per aquest motiu, seguint amb l'acudit: "Podem arribar a la conclusió que, en l’eix social, el PSC també és un partit de dretes. L’única diferència entre un partit de dretes com Junts i el PSC és que els del PSC poden posar a la presó els de Junts".

D'on venim? La destitució de Manel Vidal coincideix amb què el 'Zona Franca' ha perdut recentment el patrocini de la cervesera El Águila, després que l'espanyolisme denuncies repetidament, i fes viral, que el programa d'humor atemptava contra Espanya.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: TV3 PSC