Open Melon
Candidata de Más Madrid
Foto: Candidata de Más Madrid | Europa Press
Madrid

Un gag del Polònia sobre la Comunitat de Madrid irrita els polítics madrilenys

Temps de lectura: 2 minuts
Candidata de Más Madrid
Foto: Candidata de Más Madrid | Europa Press

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia de l’anunci de la Comunitat de Madrid amb Mario Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso com a protagonistes. Aquest gag ha irritat a alguns polítics madilenys com la candidata de Más Madrid, Rita Maestre.

Context: Després de la polèmica de l'adjudicació a Ayuso del títol d'"alumna il·lustre" de la Complutense, Polònia ha parodiat el viral anunci de la Comunitat de Madrid amb un Mario Vaquerizo que ha explicat la realitat de Madrid. Això sí, Isabel Díaz Ayuso l’ha estat supervisant tot el que deia...

Què ha passat? Madrid s’ha venut a l’anunci com la ciutat amb el millor estil del món, però el programa de TV3 ha fet sàtira d’això, pretenent fer arribar el missatge que això només és possible si ets ric.

Què han dit? La candidata de Más Madrid, Rita Maestre, s'ha irritat pel vídeo i ha publicat un missatge criticant el Polònia: "És una mirada plena de prejudicis", ha afirmat. 

    • "Francament, jo no em veig representada ni pel Madrid ranci de l'spot del PP ni aquesta mirada plena de prejudicis de Polònia", ha argumentat. Tot seguit ha publicat: "Madrid és imperfecta però genial".
    • Qui també s'ha pronunciat ha estat la ministra d'Indústria i candidata del PSOE a Madrid, Reyes Maroto, qui s'ho ha pres amb filosofia i ha dit: "Senzillament genials".
Categoria: Open Melon