Open Melon
La vicealcaldessa de Ciutadans al costat de l'alcalde del PP
Foto: La vicealcaldessa de Ciutadans al costat de l'alcalde del PP | Europa Press
Ciutadans

Primeres baixes a Ciutadans després de la refundació: Villacís valora anar-se'n al PP

Temps de lectura: 2 minuts
La vicealcaldessa de Ciutadans al costat de l'alcalde del PP
Foto: La vicealcaldessa de Ciutadans al costat de l'alcalde del PP | Europa Press

Salten les alarmes a Ciutadans. Ja sonen les primeres baixes a la formació taronja, poc després de la refundació del partit. La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, la política de la formació amb més pes a la capital espanyola, ha plantejat la possibilitat d'anar-se'n al Partit Popular.

Per què és important? Villacís és una de les figures polítiques amb més projecció a Ciutadans un cop l'exlíder de la formació Inés Arrimadas s'ha apartat del capdavant.

Què ha dit? Segons El País, Villacís ha plantejat obertament la possibilitat d'anar-se'n al PP en dues reunions recents.

  • Tal com relaten fonts de Ciutadans consultades pel rotatiu, la vicealcaldessa de Madrid va afirmar: "La meva intenció és ser un corrent interna dins del PP".
  • Altres fonts del partit afirmen que aquesta mateixa frase la va dir Villacís a més càrrecs i membres del seu equip fa només unes setmanes.

En profunditat: L'estratègia de la vicealcaldessa de Ciutadans seria establir una negociació amb els populars per incorporar alguns dels 11 edils de Ciutadans a les llistes del PP a Madrid.

D'altra banda: La mateixa Villacís va confirmar a El País la informació. En conversació amb ella va reconèixer la seva estratègia amb el PP.

  • "Sí, ho he dit. Vaig dir que he valorat aquesta opció, però també hem parlat de crear altres espais i altres opcions. No és una conversa casual, és una conversa que estan tenint en molts llocs de Ciutadans de tota Espanya. Per a mi, tens els seus riscos. S'ha valorat aquesta opció i també moltes altres. Hi ha setmanes que penso una cosa i altres setmanes que valoro altres opcions".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Ciutadans PP