Open Melon
Gerard Romero i Ibai Llanos durant la trucada amb Colau
Foto: Gerard Romero i Ibai Llanos durant la trucada amb Colau
Twitch

Ibai Llanos truca en directe a Colau per negociar un acte de la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero i Ibai Llanos durant la trucada amb Colau
Foto: Gerard Romero i Ibai Llanos durant la trucada amb Colau

L'streamer de moda Ibai Llanos, junt amb el periodista de Jijantes Gerard Romero, han trucat en directe a Twitch a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per negociar un esdeveniment de la Kings League.

Per què és important? Les xarxes han explotat amb tuits i missatges reaccionant a la surrealista trucada entre dos dels influencers de moda i la batllessa de la capital catalana.

Què ha passat? En el marc de la Kings League, una lliga organitzada per l'exfutbolista Gerard Piqué i liderada per streamers i youtubers, Ibai i Gerard Romero han decidit trucar a Colau per negociar un acte promocional.

  • Romero ha trucat a Colau, i Ibai li ha proposat a l'alcaldessa muntar un esdeveniment a la Sagrada Família o a la Torre Agbar per anunciar el seu nou fitxatge pel seu equip de la Kings League, Los Porcinos.

Què han dit? Ibai Llanos ha demanat disculpes a l'alcaldessa, que tot seguit li ha confessat que el seu fill és molt fan dels seus streams de Twitch. "Gràcies a tu, el meu fill d'onze anys es va interessar pels impostos", ha assegurat Colau

  • Ibai ha dit: "Potser em pots tornar el favor". Tot seguit per demanar-li a Colau: "M'agradaria que en algun lloc de Barcelona poguéssim fer alguna cosa especial. A la Sagrada Família, a la Torre Agbar...".
  • Colau ha contestat molt positivament a la proposta de l'streamer: "Es pot parlar, si aneu a fer una cosa bona per la promoció de la ciutat, us escoltaré amb molt interès".
  • "Estic receptiva totalment i ja contactarem per concretar-ho", ha dit Colau.