Open Melon
El líder del PSC
Foto: El líder del PSC | Europa Press
Socialistes

Illa se'n riu i critica la situació personal de l'alcalde de Terrassa

Temps de lectura: 1 minut
El líder del PSC
Foto: El líder del PSC | Europa Press

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, se n'ha rigut i ha criticat la situació personal de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Per què és important? Un comentari de molt mal gust, que fa referència a situacions complicades que ha travessat Ballart, com atacs homòfobs i també la leucèmia que ha patit el seu fill.

Què ha passat? En un acte de presentació de la candidata socialista a Terrassa, Illa ha pixat fora de test fent befa de la situació personal difícil que travessa el batlle.

  • "El protagonista de Terrassa ha de ser la ciutat i no pas el seu batlle", va assegurar tot dient que "sempre li passen coses". Això va provocar els riures entre els assistents, que van riure de la 'broma' de mal gust d'Illa.
  • Cal remarcar que Illa va fer aquestes declaracions després d’haver dit: "Tinc l’opinió que tinc, del senyor batlle, i no la diré".

Reaccions: El vídeo ha donat la volta a Twitter i ha despertat les opinions negatives en tothom. Entre ells el mateix Ballart, que ha carregat: "Desqualificar sistemàticament els adversaris és sinònim de no tenir projecte".

    • L’Observatori Contra l’Homofòbia ha considerat que és una declaració inadmissible les paraules d'Illa. "Una de les qüestions personals que pateix l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es denomina homofòbia", remarca l’entitat.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: ERC PSC Salvador Illa