Open Melon
L'alcaldessa de Barcelona
Foto: L'alcaldessa de Barcelona | ACN
Terrassa

Colau insta Illa a "demanar disculpes" per riure's de l'alcalde de Terrassa

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldessa de Barcelona
Foto: L'alcaldessa de Barcelona | ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha instat el líder del PSC, Salvador Illa, a "rectificar i demanar disculpes" per riure's de la situació personal que travessa l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en un acte del seu partit en el municipi dimecres.

Per què és important? Un comentari de molt mal gust, que fa referència a situacions complicades que ha travessat Ballart, com atacs homòfobs i també la leucèmia que ha patit el seu fill.

Què ha dit? En un comunicat aquest dissabte, Colau ha asseverat que "les paraules de Salvador Illa cap a l'alcalde de Terrassa són inadmissibles i de mal gust", a més d'impròpies per part del cap d'oposició i, en general, d'una persona demòcrata, en les seves paraules.

  • Colau ha apuntat: "Estic convençuda que Jordi Ballart preferiria no rebre insults o burles constants per la seva orientació sexual o per la malaltia del seu fill"

D'on venim? Illa va defensar que el protagonista de Terrassa hauria de ser la ciutat, no el seu alcalde, i va assegurar que "quan algú es dona protagonisme i acaba sent subjecte de tot i sempre li passen coses a ell, és el símptoma més clar que no té idees ni projecte polític".

Reaccions: El vídeo ha donat la volta a Twitter i ha despertat les opinions negatives a tot el món. Entre ells el mateix Ballart, que ha carregat: "Desqualificar sistemàticament els adversaris és sinònim de no tenir projecte".

  • L'Observatori Contra l'Homofòbia ha considerat que és una declaració inadmissible. "Una de les qüestions personals que pateix l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es denomina homofòbia", remarca l'entitat.
Categoria: Open Melon