Open Melon
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart
Foto: L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart | Europa Press
Socialistes

Resposta fulminant de l'alcalde de Terrassa a Illa: "Deixi'm en pau"

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart
Foto: L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart | Europa Press

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha respost el líder del PSC, Salvador Illa, per unes declaracions del socialista sobre Ballart, amb la vista posada a les properes eleccions municipals de maig, que han provocat una onada de crítiques a les xarxes socials i també el rebuig de l'Observatori contra l'Homofòbia. 

D'on venim: El passat dijous, Illa va retreure a Ballart (fins el 2017 militant del PSC) que es doni "protagonisme" per davant de la ciutat i va desqualificar un batlle "que sempre li passen coses". 

  • Aquestes declaracions van ser rebudes com un comentari homòfob i discriminatori contra l'alcalde, que ha criticat que ha estat víctima d'atacs homòfobs. 
  • El comentari del diputat també implicaria una crítica implícita al recent canvi de rutina que ha fet com a alcalde a causa de la leucèmia que pateix el seu fill.
  • "El protagonista de Terrassa ha de ser la ciutat i no pas el seu batlle", va assegurar tot dient que "sempre li passen coses". Això va provocar els riures entre els assistents durant l'acte del PSC.

Què en sabem? Ballart, que governa la tercera ciutat de Catalunya gràcies a un pacte entre Tot per Terrassa i ERC-MES, ha penjat a Twitter un vídeo on contesta de manera fulminant a Illa.

  • "Aquesta setmana hem vist de quin pal va el partit que vol recuperar el poder el 28 de maig".
  • "Li demano, si us plau, senyor Salvador Illa que em deixi en pau, que deixi de parlar de la meva vida". 
  • "Tots som persones, amb sentiments i emocions i circumstàncies més o menys difícils que s'han de respectar. Si us plau, si vol faci política i propostes per millorar la ciutat, però no vingui a Terrassa a donar lliçons i a desprestigiar un alcalde i un projecte polític que és tan vàlid com el seu".

Context: L’Observatori Contra l’Homofòbia va considerar les paraules d'Illa com una declaració inadmissible.

  • "Una de les qüestions personals que pateix l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es denomina homofòbia", remarcava l'entitat a les xarxes socials.

A més, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha  demanat a Illa que rectifiqui i es disculpi amb l'alcalde de Terrassa.,

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Salvador Illa PSC