Open Melon
La periodista Cristina Seguí
Foto: La periodista Cristina Seguí | 8tv
Catalunya

La periodista ultra Cristina Seguí s'inventa la història de la llengua catalana

Temps de lectura: 2 minuts
La periodista Cristina Seguí
Foto: La periodista Cristina Seguí | 8tv

Cristina Seguí, periodista ultra, antifeminista i anticatalanista, ha desbarrat contra la llengua catalana i, fins i tot, ha reescrit la seva història.

Què ha dit? En el programa 'La Gran Contradicció' de 8tv, la periodista que es vanta de querellar-se i assetjar mediàticament la vicepresidenta del País Valencià Mònica Oltra, ha deixat anar un seguit de bestieses contra la llengua catalana i el feminisme.

  • "El català és un dialecte de Barcelona", ha dit tranquil·lament i sense cap dubte Seguí, qui també ha afirmat que hi ha "historiadors" que ho defensen.
  • No contenta amb això ha seguit desbarrant i ha argumentat que els catalans van manllevar l'idioma als valencians i el van barrejar amb el francès. 
  • De fet, al llarg de l'entrevista que ha dirigit la directora de 8tv, Marta Polo, la periodista ultra i valenciana ha advertit a l'entrevistadora que si li parlava català no l'entendria.

A més: Contra el feminisme encara ha sigut més dura fins al punt que ha arribat a dir bajanades de l'alçada d'un campanar com que el feminisme "és una patologia mental".

  • "El feminisme d'avui és una patologia mental digna d'acomplexades", ha afirmat. Després ha seguit dient que el ministeri d'Igualtat està confeccionat per "delinquir", ja que "atempta contra la seguretat i la vida" dels homes i dones.

Qui és? Seguí és una de les fundadores de Vox i la caracteritza les seves tesis d'extrema dreta. Ha escrit un llibre on carrega sense pal·liatius contra el moviment feminista i també ha estat condemnada per dir-li "engendro tarado" a l'exministre José Luis Ábalos.

    • Ella va ser qui va comandar l'acusació popular contra l'exvicepresidenta del País Valencià Mònia Ultra i va instigar l'assetjament mediàtic contra ella que va acabar amb la seva dimissió.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Llengua 8TV