Open Melon
Cabinas electorals
Foto: Cabinas electorals | Europa Press
Municipals

Cap empresa vol subministrar les cabines de vot per les eleccions municipals

Temps de lectura: 1 minut
Cabinas electorals
Foto: Cabinas electorals | Europa Press

El govern espanyol no aconsegueix trobar cap empresa que s'ocupi de subministrar les cabines de votació.

Per què és important? El concurs ha quedat ja dos cops desert sense cap candidat per endur-se la licitació per les cabines electorals.

Què en sabem? L'executiu central ja ha adjudicat diversos contractes per les urnes de votació i sobres electorals per les eleccions municipals del pròxim maig, però encara segueixen en la recerca d'algú que vulgui subministrar les cabines.

  • El ministeri d'Interior va convocar el gener un concurs per l'acord marc destinat a l'adquisició i distribució de diversos materials electorals. El seu import total era de gairebé 11 milions d'euros.
  • Per les cabines i els suports de senyalització es preveu una partida de 3,46 euros. La primera convocatòria es va declarar deserta perquè no es va presentar cap empresa i, al segon intent, tampoc va haver-hi sort. 

D'altra banda: A més de per a fer-se amb el material necessari el dia de la votació, el Ministeri de l'Interior ha d'adjudicar un contracte per a la campanya de publicitat institucional amb motiu de les eleccions municipals i autonòmiques. En concret, s'ha convocat concurs per a adaptar a aquests comicis la campanya que es va difondre per als de 2019. Fins i tot està pendent d'adjudicació i té un import de 60.500 euros.

Context: El pròxim maig estan previstes les eleccions municipals on els ciutadans hauran de decidir la composició de la institució més propera; els ajuntaments.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Eleccions