Open Melon
Cartells contra els germans Maragall
Foto: Cartells contra els germans Maragall | ACN
Esquerra

Apareixen cartells despectius contra Ernest Maragall i l'Alzheimer del seu germà

Temps de lectura: 2 minuts
Cartells contra els germans Maragall
Foto: Cartells contra els germans Maragall | ACN

Han aparegut cartells despectius sobre l'Alzheimer que pateix l'exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall a tres seus d'ERC de Barcelona, el partit pel qual el seu germà, Ernest Maragall, es presenta com a alcaldable de la capital catalana.

Al detall: Segons ha avançat 'El Periódico' i han confirmat a l'ACN fonts d'ERC, els cartells han aparegut entorn de les seus de Calàbria i de Consell de Cent, així com al Casal de l'Eixample.

  • A banda, les mateixes fonts han indicat que també tenen constància de la presència del mateix cartell -que incorpora la foto dels dos germans i el lema 'Fora l'Alzheimer de Barcelona'- a la parada de l'Airbus de plaça Catalunya, davant del Corte Inglés, i a uns arbres de Les Corts.

En profunditat: Els republicans estan investigant l'autoria dels fets a partir de les càmeres presents a les zones on han aparegut els cartells, i no descarten emprendre accions legals.

Què diuen? El regidor portaveu del partit a l'Ajuntament, Jordi Coronas, ha afirmat en una piulada a Twitter que hi ha "línies vermelles que mai s'haurien de creuar, ni en política, ni en la vida". A parer de Coronas, el fet demostra "la baixesa moral de qui les creua sense cap mena d'escrúpol". I rebla: "Cal emprendre accions legals. Hi ha coses que no poden quedar impunes".

  • Els republicans van tenir constància dels cartells ahir a les nou de la nit, quan van rebre una primera fotografia de militants que s'hi havien topat. Cap a quarts de dotze de la nit en van rebre una altra, i durant el dia d'avui n'han continuat rebent dels diversos indrets de Barcelona on ha aparegut.

 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: ERC Ernest Maragall