Open Melon
La presidenta suspesa de Parlament
Foto: La presidenta suspesa de Parlament | David Zorrakino / Europa Press
Junts

Laura Borràs fa likes a missatges bel·ligerants que assenyalen periodistes

Temps de lectura: 1 minut
La presidenta suspesa de Parlament
Foto: La presidenta suspesa de Parlament | David Zorrakino / Europa Press

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha tornat a Twitter de la forma més bel·ligerant. Després del seu silenci mediàtic durant el seu judici, la dirigent independentista ha emprès la seva activa vida a les xarxes socials i ho ha fet donant likes, i donant difusió, a missatges que assenyalen, i en alguns casos insulten, a periodistes.

Per què és important? El darrer gener el Parlament va acollir una taula rodona precisament per repudiar aquest mena de comportament que es tradueix en un ciberassetjament contra professionals del món de la comunicació.

Què ha passat? La presidenta suspesa del Parlament ha donat 'likes' a diverses piulades que carregaven i assenyalaven una periodista de Nació Digital. Missatges molt bel·ligerants acusant-la d'"intoxicar" i de ser una "mercenària".

  • Borràs, en lloc de llegir i passar dels tuits, ha decidit anar donant 'like' a cada un dels missatges que els ciberassetjadors han publicat contra una periodista. 
  • També ha simpatitzat amb piulades que carreguen contra adversaris polítics com la vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés, on se l'acusa d'"impostora".

A més: Borràs també ha repiulat un missatge d'un dels seus seguidors on s'acusa la direcció del seu partit, Junts, de no donar-li prou suport durant el seu procés judicial. "Faria bé la cúpula del partit en donar-li un suport molt més explícit", diu la piulada que la líder de Junts comparteix.

Categoria: Open Melon