Open Melon
Enfrontaments a un acte de Vox a Granollers
Foto: Enfrontaments a un acte de Vox a Granollers | Twitter
Extrema dreta

Vídeo: empentes i insults a la presentació de la candidata de Vox a Granollers

Temps de lectura: 1 minut
Enfrontaments a un acte de Vox a Granollers
Foto: Enfrontaments a un acte de Vox a Granollers | Twitter

L'acte de presentació de la candidata de Vox a Granollers per les eleccions municipals ha estat marcat per un tens enfrontament entre els seguidors del partit d'extrema dreta i un grup d'antifeixistes.

Què en sabem?

  • Un grup d'antifeixistes ha protestat aquest dissabte davant de la Sala Tarafa de Granollers per rebutjar la presència al municipi de Vox, que celebrava un acte per presentar Cristina Tarrés com a candidata a l'alcaldia a les properes eleccions municipals. 
  • La concentració ha acabat amb alguns enfrontaments directes entre els manifestants i simpatitzants del partit d'extrema dreta, que s'han insultat, s'han empès i s'han intentat prendre les pancartes i banderes que exhibien.
  • Tot plegat malgrat la presència dels agents de la Policia Local de Granollers, que no han pogut evitar els enfrontaments.

A més: La CUP, que donava suport a la protesta, ha criticat que el govern local, del PSC, hagi autoritzat l'acte i que la Policia Local hagi actuat com a "segurata". "El feixisme és un crim que vol destruir-nos a totes, inclòs a aquelles que li fan el joc, i no s'hi val cap concessió", ha advertit la formació.

En vídeo: Tant simpatitzants de Vox com de la CUP han gravat els fets i han difós el vídeo a les xarxes socials.

Mentrestant: Una alcaldable del Partit Popular (PP) ha presentat la seva candidatura amb un error que fa mal als ulls i que pot ofendre més d'una persona, amb esvàstiques incloses.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: VOX