Open Melon
Portaveu de Cs al Parlament
Foto: Portaveu de Cs al Parlament | David Zorrakino / Europa Press
Ciutadans

Cs denuncia el robatori d'una bandera d'Espanya i demana posar càmeres al Parlament

Temps de lectura: 1 minut
Portaveu de Cs al Parlament
Foto: Portaveu de Cs al Parlament | David Zorrakino / Europa Press

Ciutadans protagonitza un nou show al Parlament. El portaveu parlamentari de la formació taronja, Nacho Martín Blanco, ha assegurat que reclamarà al Parlament que instal·lin càmeres de seguretat als seus despatxos.

Què ha passat? Ciutadans ha denunciat que els hi han robat una bandera espanyola que estava "penjant lliurement" d'un dels despatxos del seu equip d'assessors del grup parlamentari.

  • És per això que han demanat permís a la cambra catalana per instal·lar videocàmeres de seguretat per vigilar les seves oficines parlamentàries.

Què han dit? En un comunicat, han qualificat d'intolerable el que ha passat, tenint en compte que altres partits també "pengen la seva simbologia partidista dins de les seves dependències". A més, ha proclamat que tornaran a penjar la bandera espanyola per combatre l'acció.

    • Segons Martín Blanco, demanaran la instal·lació de càmeres de seguretat per protegir el seu "dret a tenir la simbologia" que els hi sembli més oportuna i per evitar que torni a passar.
       
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Ciutadans Parlament