Open Melon
Manifestació de Societat Civil Catalana
Foto: Manifestació de Societat Civil Catalana | Europa Press
Política

Ajornen un acte de la CUP en favor d'una assemblea de Societat Civil Catalana

Temps de lectura: 1 minut
Manifestació de Societat Civil Catalana
Foto: Manifestació de Societat Civil Catalana | Europa Press

La CUP ha anunciat que ha hagut d'ajornar un acte que tenien previst aquest dissabte al Centre Cívic Tomasa Cuevas per "motius aliens", però la realitat és que la convocatòria coincidia amb un altre acte de Societat Civil Catalana.

Què en sabem? La formació anticapitalista havia organitzat un acte, que va haver de cancel·lar en poc més d'un dia d'antelació, on s'esperava promoure la cap de llista de la formació per l'alcaldia de Barcelona.

  • Per les xarxes, la CUP va haver d'anunciar que per "motius aliens" cancel·laven l'acte i que anunciarien una nova data.
  • En paral·lel, Principal ha pogut saber que l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana (SCC) tenia programada en el mateix centre cívic una assemblea general convocada per tots els socis. 
  • SCC celebra aquest dissabte a les 10:30 una assemblea general que es trepitjava amb l'acte que la CUP havia convocat a les 12, al mateix centre.

Al detall: Cal saber que Societat Civil Catalana, segons el periodista Jordi Borràs, és una entitat espanyolista amb vincles amb l'extrema dreta i fundada per ultres.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: CUP Barcelona