Open Melon
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Europa Press
Junts

Turull fa befa de la gira d'Aragonès a Sud-amèrica: "Empetiteix la institució"

Temps de lectura: 1 minut
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Europa Press

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha fet befa de la gira del president de la Generalitat, Pere Aragonès, per Sud-amèrica. 

Context: Aragonès des de fa una setmana està de visita a diversos països llatinoamericans reunint-se amb personalitats polítiques de Sud-amèrica.

Què ha dit? En la Jornada Municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona, Turull ha criticat la gira del president Aragonès per les trobades que ha concertat.

  • "Estàvem acostumats a reunir-nos amb caps d’Estat o expresidents dels EUA. Ara ens hem de conformar amb el president de província de Canelones", ha criticat el secretari general de Junts.
  • Turull ha afegit que trobades com les que ha oficialitzat Aragonès amb l'intendent del departament de Canelones, Yamandú Orsi, "empetiteixen la institució".

D'on venim? Aragonès es va reunir ahir amb el cap dels ministres del govern d'Argentina, Agustín Oscar Rossi, a la Casa Rosada (Buenos Aires).

  • Aragonès i Rossi van parlar sobre les relacions entre l'Argentina i Catalunya, i els "llaços" culturals, socials i econòmics que "comparteixen", així com els vincles "històrics" que hi ha hagut entre els dos països.