Open Melon
Ada Colau i Belén Estebal al vídeo de TikTok
Foto: Ada Colau i Belén Estebal al vídeo de TikTok | TikTok
Barcelona

Colau i Belén Esteban, juntes a l’últim TikTok viral de l'alcaldessa

Temps de lectura: 2 minuts
Ada Colau i Belén Estebal al vídeo de TikTok
Foto: Ada Colau i Belén Estebal al vídeo de TikTok | TikTok

L'alcaldessa Ada Colau es va tornar viral fa pocs dies després d'aparèixer al seu TikTok amb el Rustem, un famós tiktoker que regenta el supermercat Pim Pam de Barcelona. Ara, ha tornat a fer-se viral després de publicar un vídeo amb una convidada molt coneguda.

Què en sabem? El compte oficial de TikTok de Barcelona En Comú ha decidit fer un "crossover" entre Ada Colau i Belén Estaban.

  • En un mateix vídeo s'ha unit, tot i que digitalment, a Colau i Esteban en el mateix supermercat on es va gravar fa pocs dies.
  • La famosa presentadora de Telecinco apareix atenent a l'alcaldessa i venent una de bossa de patates de la seva marca 'Sabores de la Esteban'.

En detall: "Bon dia, em cobres?", pregunta l'alcaldessa. "Escolta, que tenim més coses", respon la col·laboradora de televisió. "Això són fake news", indica la política. "Les patates de 'Sabores de la Esteban', qualitat i preu d'Espanya", acaba dient Esteban.

Situació actual: Les xarxes socials no han tardat en compartir aquesta trobada digital entre Colau i Esteban i ha rebut molts comentaris.

  • "Quant de talent hi ha a aquest país", "meravellós crossover", "molt bo, davant de tota la polèmica que ha generat...una mica d'humor", són alguns dels comentaris que es poden llegir al vídeo. 

@barcelonaencomu m'estic jugant el lloc de feina #help ♬ sonido original - Barcelona en Comú

D'on venim? A l'anterior vídeo, la candidata a l'alcaldia de Barcelona apareix en un primer pla dins de l'establiment del Rustem. Colau agafa un paquet d'arròs i un d'infusions i fa veure que s'acosta a la caixa per pagar. 

  • És en aquest moment que el dependent la reconeix. Colau li pregunta que pot fer per ell i el tiktoker li demana que feliciti a tots els musulmans que aquest divendres finalitzen el Ramadà.
  • "Feliç Ramadà a tots els veïns musulmans de Barcelona. Que tingueu una feliç festa!", diu l'alcaldessa en el TikTok. 

A més, Colau també és molt activa en aquesta plataforma. Actualment, acumula més de 29.000 seguidors i 432.000 "likes". 

  • L'alcaldessa utilitza TikTok i Instagram. Va abandonar Twitter després d'anunciar que no volia seguir en una xarxa social plena d'odi i insults. 
Categoria: Open Melon