Open Melon
Ana González Martínez i Rocío Monasterios
Foto: Ana González Martínez i Rocío Monasterios | Vox Parla
Detenció

Detenen una candidata de Vox Parla en una operació antidroga

Temps de lectura: 2 minuts
Ana González Martínez i Rocío Monasterios
Foto: Ana González Martínez i Rocío Monasterios | Vox Parla

La policia ha detingut a l'actual regidora de Vox al municipi madrileny de Parla en una operació contra el tràfic de droga. 

Què en sabem? La Policia Nacional ha detingut a Ana González Martínez, actual regidora per Vox a Parla i número tres en la llista del partit d'extrema dreta per les eleccions municipals del pròxim 28 de maig

  • La policia ha detingut a la regidora dins d'una operació contra el tràfic de drogues on s'ha confiscat gairebé dos quilograms de cocaïna.
  • Segons informa la Cadena SER, l'operació policial va tenir lloc el passat dijous. A més, també s'ha detingut al marit de la regidora, un militar que es troba en presó provisional i sense fiança per tràfic de drogues i blanqueig de capitals. La policia també ha confiscat armes de foc i diferents utensilis per la venda i el tràfic de drogues. 
  • Els policies han registrat diferents habitatges de la localitat madrilenya i de les localitats de Castella i la Manxa de Yeles i Borox. 

Què diuen? La líder de la formació a Madrid i candidata a la presidència a la comunitat, Rocío Monasterio, s'ha pronunciat i ha assegurat que se n'ha assabentat per la premsa. 

  • "El primer, presumpció d'innocència. El segon, si es confirma el que diuen, espero que entregui l'acte i presenti la dimissió", ha dit Monasterio. 

En detall: González ocupa la tercera posició de la candidatura de Vox a Parla, encapçalada pel candidat a l'alcaldia Juan Marcos Manrique. 

Qui és? Segons la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Parla, Ana González té 37 anys i és diplomada en Ciències Empresarials i té dos màsters: un en Direcció i Gestió d'Empreses i un altre en Administració i Direcció de Recursos Humans. 

  • La web del consistori també apunta que té cursos de Medi Ambient i Sensibilització Ambiental, de Verificador Dimensional, d'Auditoria Interna de Sistemes de Gestió de Qualitat, d'Auditoria Financera, de Prevenció de riscs en el sector del metall, de Verificació Aeronàutica i de Planificació i Control de Producció. 
  • Va treballar en la Caixa d'Estalvis del Penedès i actualment comptabilitza la seva feina a l'ajuntament amb la de responsable de qualitat, de recursos humans i de compres a l'empresa Mecanizados Flomar S.L.
Categoria: Open Melon