Open Melon
La furgoneta de Trias fent marxa enrere
Foto: La furgoneta de Trias fent marxa enrere
Eleccions municipals

La furgoneta de campanya de Trias es confon i circula contra direcció

Temps de lectura: 2 minuts
La furgoneta de Trias fent marxa enrere
Foto: La furgoneta de Trias fent marxa enrere

La furgoneta de la campanya electoral del candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha protagonitzat un moment còmic en equivocar-se de carril a la plaça de les Glòries. 

Què ha passat? Un vídeo difós per la regidora d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona Rosa Suriñach mostra com el vehicle de Junts circula per un carril equivocat al bell mig de la plaça de les Glòries de la capital catalana. 

  • En les imatges es pot veure com la furgoneta, amb el lema de campanya i la imatge del candidat, fa marxa enrere en veure que s'ha equivocat i circula contra direcció per un carril. 
  • La furgoneta s'hauria confós i ha entrat en un carril bus, on només poden circular els vehicles del transport públic barceloní. 
  • En veure que li venia un autobús de cares, la furgoneta de Junts s'ha vist obligada a fer marxa enrere per sortir de l'embús que hauria creat. 

Què diu? El vídeo l'ha publicat l'actual regidora republicana al consistori barceloní Rosa Suriñach. La dirigent d'Esquerra ha aprofitat i ha acompanyat el vídeo amb un missatge en to d'humor. 

  • "Ho tenim clar: el transport públic avança quan Trias va enrere", ha escrit la regidora. 
  • Suriñach torna a repetir a la candidatura d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona en la posició número 7 de la llista. Actualment, és regidora i és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. Des de l'activisme ha estat impulsora del bicibús.

En detall: La furgoneta blanca porta el lema escollit per la campanya electoral de Trias a l'alcaldia: "Fem-ho per BCN". També es pot veure una de les imatges de campanya del candidat a l'Ajuntament.