Open Melon
La periodista Ana Rosa Quintana
Foto: La periodista Ana Rosa Quintana
Eleccions Municipals

Ana Rosa Quintana demana el vot per Collboni: "És el més sensat"

Temps de lectura: 2 minuts
La periodista Ana Rosa Quintana
Foto: La periodista Ana Rosa Quintana

La periodista Ana Rosa Quintana ha demanat el vot pel PSC per a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona. 

Per què és important? Es tracta de l'última polèmica de la presentadora de televisió, acostumada a no mossegar-se la llengua com ha demostrat els últims anys. 

Què diu? La periodista Ariadna Cortés ha publicat a Twitter uns segons de l'emissió del programa AR on expressa obertament que la candidatura liderada per Jaume Collboni, actual primer tinent d'alcalde de la ciutat. 

  • "Collboni, dintre de les possibilitats que hi ha a Barcelona, al final és la millor, la més sensata", afirma la periodista".

A més: No és l'única cara coneguda que ha demanat el vot pels socialistes els últims dies. El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez, va demanar votar pel candidat del PSC perquè considera que és el partit que ha demostrat "més resultats" en la lluita contra les VTC. 

D'on venim? La petició per votar a un partit en concret, contrari a la imparcialitat que hauria de mantenir un periodista, és l'última declaració polèmica d'Ana Rosa Quintana. 

  • Fa unes setmanes, durant el seu discurs d'agraïment després de rebre la medalla d'or de Madrid, es referia al barri d'Usera com el "'Chinatown", una paraula que no va agradar gens i que va provocar una allau de crítiques, sobretot a les xarxes socials.
  • La periodista va explicar que s'havia criat a Usera, "un barri obrer abans de convertir-se en Chinatown" en al·lusió a la gran quantitat de ciutadans d'origen xinès que en les últimes dècades s'han instal·lat en aquest districte de Madrid.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Televisió PSC