Open Melon
El diputado del PP Rafael Nadal
Foto: El diputado del PP Rafael Nadal | EFE
Partit Popular

El cosí de Rafa Nadal promet el càrrec de diputat del PP a Balears

Temps de lectura: 1 minut
El diputado del PP Rafael Nadal
Foto: El diputado del PP Rafael Nadal | EFE

El cosí del famós tenista Rafa Nadal ocuparà un dels 59 escons del Parlament balear pel Partit Popular.

D'on venim? El cosí de Nadal, que casualment es diu també Rafael Nadal, ha jurat el càrrec com a representant popular. Però no és el primer. El passat mes de març el seu tiet, Toni Nadal, va presentar-se al costat del president del PP, Alberto Núñez-Feijóo.

En profunditat: El jove de 26 anys, familiar del tenista, ha concorregut com número 14 a les llistes del PP balear i aquest dijous ha recollit l'acta de diputat que li correspon a la secretaria general del partit a les illes, que va renunciar al seu escó.

Al detall: La família de Nadal és tradicional, d'aquí ve que els noms i cognoms es repeteixin tant. El nou parlamentari és, al seu torn, fill de Rafa Nadal Homar, oncle del tenista, germà de sang del pare i gestor dels negocis familiars, qui a més va ser regidor en l'Ajuntament de Manacor (localitat natal de l'esportista) i va figurar en les llistes i el Govern autonòmic de José Ramón Bauzá (PP).

En xifres. Els resultats de les eleccions generals a l'arxipèlag ha quedat així; el PP és el partit guanyador, sumant 178.715 vots (el 35,64% dels vots), 12,81 punts per sobre del 10N de 2019. El PSIB-PSOE, amb 151.134, el 30,14%, 4,70 punts més que en les eleccions anteriors.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Balears